AWARENERSS Outdoor Weekend festival

 AWARENESS Outdoor Weekend Festival: Ontdek, Verken & Geniet! 

Kom en doe mee aan het AWARENESS Outdoor Weekend Festival, een uitnodiging tot een diepere verbinding met jezelf, anderen en de natuur. Dit unieke evenement, gehouden op 29 en 30 juni, biedt een inspirerende mix van welzijn, gezondheid en spiritualiteit, allemaal in een prachtige buitenomgeving die je zintuigen zal prikkelen en je geest zal verjongen.

Datum & Tijd:

29 juni: 10:00 - 20:00 uur
30 juni: 10:00 - 18:00 uur
Locatie:
kievitsdiesen 17. 3900 (Over)Pelt,

 Ontdek een Wereld van Welzijn: 

Stap binnen in een wereld waar 80tal standhouders wachten om je te verwelkomen met hun expertise op het gebied van welzijn, gezondheid en spiritualiteit. Van genezers tot yoga-beoefenaars, voedingsdeskundigen tot kristaltherapeuten - elk biedt een unieke ervaring om je welzijn te bevorderen en je levenspad te verrijken.

 Verwen je smaakpapillen: Foodtruckers & Meer: 

Geniet van een scala aan culinaire lekkernijen van onze foodtruckers, waar gezonde en voedzame opties worden geserveerd om je energie op peil te houden terwijl je het festival verkent. Ervaar een mix van lokale smaken en internationale gerechten die zowel voedzaam als verrukkelijk zijn.

 Verrijk je Geest: Workshops & Lezingen: 

Dompel jezelf onder in een verscheidenheid aan workshops en lezingen, geleid door experts die hun kennis en inzichten delen over mindfulness, meditatie, zelfontwikkeling en meer. Laat je inspireren, leer nieuwe vaardigheden en ontdek praktische manieren om je welzijn te verbeteren en innerlijke rust te vinden in een wereld vol prikkels.

 Voor de Kleintjes: Kinderanimatie: 

Speciale activiteiten en entertainment zijn beschikbaar voor de jongere festivalgangers, zodat ze zich kunnen vermaken terwijl ze ook iets leren over gezondheid, natuur en creativiteit.

 Avondvertier: Feesten onder de bomen: 

Sluit de dag af met ons avondfeest, waar je kunt dansen onder de schaduw van de bomen, nieuwe vrienden kunt maken en de gemeenschap kunt vieren in een sfeer van vreugde en verbondenheid.

Mis dit unieke festival niet - reserveer nu je plek voor een weekend vol bewustzijn, ontdekking en plezier! Markeer 29 en 30 juni in je agenda en kom bij ons langs voor een ervaring die je geest, lichaam en ziel zal verrijken.

Gratis Lezingen en Workshops

Tijdens ons festival worden gratis lezingen en workshops aangeboden door deskundige sprekers. De thema's zullen later nog bekend worden gemaakt, maar verwacht een diverse reeks van onderwerpen gericht op welzijn, gezondheid en spiritualiteit.

Kinderanimatie

Van springkastelen tot klank en kleur. Zelfs de kinderen vinden wat ze willen op awareness outdoor. 

Praktische Informatie

Datum & Tijd:

29 juni: 10:00 - 20:00 uur
30 juni: 10:00 - 18:00 uur


Locatie:
kievitsdiesen 17. 3900 (Over)Pelt,

Als bezoeker is inschrijven niet nodig. De deuren blijven open staan om jou en je familie of vrienden met open armen te ontvangen. 

We vragen een kleine bijdrage van €5 pp, voor kinderen onder de €12 jaar € en voor kinderen jonger dan 3 jaar is het gratis. 

We rekenen pas af aan de inkom.

Kom je ook graag kijken? 

Ontdek, leer en ontmoet gelijkgestemde mensen op ons AWARENESS outdoor weekendfestival. Mis deze unieke kans niet en ervaar een weekend vol inspiratie en groei.

Laat ook zeker weten via facebook of je er bij bent of niet.

29 juni: https://www.facebook.com/events/2188347884849323

30 juni: https://www.facebook.com/events/390512210432492

Wil jij je aansluiten als vrijwilliger, partner of standhouder? 

awareness vzw is steeds opzoek naar vrijwilligers, partners en nieuwe standhouders. 

Ben jij bereid je dit weekend in te zetten als vrijwilliger?

Lijkt je bedrijfsnaam presenteren op dit event je wel iets?

Of ben je een bedrijf dat zich wil aansluiten met zijn diensten? 

Stuur ons dan een mailtje naar: info@awarenessvzw.be.

 

Zo krijg je alle informatie doorgestuurd en houden we contact.